З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 12 листопада 2019 р.


До української писемності та мови   
Мовно-історичний екскурс
«До мови серцем пригорнусь»

9 листопада українська культурна громадськість відзначає День української писемності та мови. Ми – українці. Наша рідна мова українська – одна з найбагатших мов світу. Рідна мова – це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя.
До цієї дати в бібліотеці-філії № 2 ЦБС для дорослих 11 листопада 2019 р. розгорнута виставка-екскурс  «До мови серцем пригорнусь».

Виставка знайомить користувачів з літературою, що сягає сивої давнини – це пам’ятки давньоруської літератури – «Повість врем’яних літ , «Слово о полку Ігоревім».
На виставці представлена і література з історії української мови, походження назв міст і сіл України, крилаті вислови про рідну мову, а також література з граматики та ділового спілкування, найсучасніші словники та довідники, які покликані допомагати користувачам поглибити та вдосконалювати їхнє мовлення та знання рідної мови.
Запрошуємо завітати в книгозбірню для перегляду виставки-екскурсу, присвяченої Міжнародному дню рідної мови.


Немає коментарів:

Дописати коментар