З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

неділю, 16 лютого 2020 р.


В бібліотеці-філії № 2 ЦБС для дорослих відбулося перше заняття в ізостудії  «Фарбограй» - аматорів-митців для обміну досвідом і вдосконалення майстерності в написанні картин.
Керівник – Нікітіна Надія (місцева художниця). Художниці писали з натури, якою послужили експонати бібліотечного ретро музею. Заняття відбуватимуться щонеділі з 11-00. Запрошуємо бажаючих.





Бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих пропонує нові послуги в інтернет консультуванні - «Інтернет-школа «Основи малювання» -–

запрошуємо  бажаючих через інтернет курси та майстер класи, підібрані бібліотекарем, отримати першопочаткові знання з малювання масляними фарбами для подальшого продовження творчого розвитку в ізостудії «Фарбограй». Консультації проводяться згідно попереднього запису в бібліотеці-філії № 2 за адресою: прос. Свободи, 77 щодня крім п’ятниці та санітарних днів (кожний останній вівторок місяця). Чекаємо на всіх бажаючих відчути себе володарем пензля.


Немає коментарів:

Дописати коментар