З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 24 лютого 2020 р.


Інформаційно-патріотична година
«Їм небо стало рідним домом»
(До Дня Героїв Небесної Сотні)
Історія будь-якого народу містить періоди і дати, які є вирішальними та доленосними в його житті. День пам`яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого. До цієї дати 24 лютого 2020 року бібліотека-філія № 2 ЦБС для дорослих разом з учнівською молоддю гімназії № 18 провели інформаційно-патріотичну годину «Їм небо стало домом рідним» в стінах цього навчального закладу.
Декламування віршів, перегляд книг та відео сюжетів про трагічні події на Майдані, хвилина мовчання – усе це справило неабияке враження і не залишило нікого з присутніх байдужими. 


 Учні мали змогу переглянути зворушливі відеоматеріали про жертовність і героїзм українського народу під час подій на Майдані, прослухали неофіційний жалобний гімн «Пливе кача по тисині». Переглянувши коротку мультимедійну хроніку, згадали і про кременчуцького майданівця, Героя Небесної Сотні Ігоря Сердюка, який загинув 18 лютого, випускника гімназії № 18.
      І ми не будьмо  байдужими! 
Не забуваймо тих, хто не пошкодував власного життя заради нашого майбуття. 
На цій патріотичній ноті і закінчився захід.




Немає коментарів:

Дописати коментар