З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 2 липня 2020 р.



ПРЕЗЕНТАЦІЯ

До Всесвітнього дня собак бібліотека-філія № 2 ЦБС для дорослих презентує книгу відомого французського мандрівника, письменника та фотографа Ніколя Ваньє «Дика одіссея. 6000 км Сибіром, Китаєм і Монголією з моїми собаками». Роман (російською мовою), виданий в 2015 році.

Це роман про кохання, відданість та про дружбу людини і собак.  Упряжка собак несеться серед каміння і снігу. Тільки від собак залежить життя людини, яки сидить у санях. Тільки з допомогою людини вожак зможе відшукати шлях. Разом вони виживуть серед снігів.
Розповідь автора книги про свою ще одну мандрівку заворожує з першої сторінки. 21 грудня, -30° градусів, упряжка із 10 собак стартує із невеличкого поселення на березі Тихого океану. А попереду – шість тисяч кілометрів по снігу, скелям, льоду завмерлих річок та озер, зустрічі з людьми, тваринами, бурани… Але завдяки витривалості своїх собак, їх відданості Ваньє зміг пройти   нелегкий, повний небезпеки шлях та подолати усі випробування.
Рекомендуємо книгу усім, хто небайдужий до пригод, до дружби та взаєморозуміння між собакою та людиною. Представлені фото – ілюстрації книги Ніколя Ваньє.









Дану книгу ви зможете прочитати відвідавши нашу бібліотеку за адресою:  проспект          Свободи, 77.
Щодня з 10-00 до 19-00 понеділок - четвер                    та з 10-00 до 18-00 суботу, неділю.                   Вихідний п’ятниця.
Чекаємо на Вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар