З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 17 грудня 2014 р.

Бесіда  до  дня  місцевого  самоврядування
«Конституційна  модель  місцевого  самоврядування  в  Україні»

Сьогодні враховуючи роль публічної бібліотеки у формуванні інформації суспільства, бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих працює як центр інформаційного забезпечення потреб користувачів. Тематика її інформації розширюється до потреб сьогодення.
В українському суспільстві стало актуальним питання про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади).
Тому 17 грудня 2014 року в приміщенні мікрорайону №8 відбулася бесіда «Конституційна модель місцевого самоврядування в Україні».
Організований захід завідуючою бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих Коваленко О.О та головою Ради громадськості м/р №8 Бойцовою Н.С.

Виступаючими, головою Ради громадськості м/р №8 та бібліотекарями Підлубною В.І та Стегар Л.В, до відома присутніх була доведена інформація про зміни повноважень Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, утворення нових органів регіональної та місцевої влади та зміну адміністративно-територіального устрою України, розширення повноважень органів місцевого самоврядування.










Немає коментарів:

Дописати коментар