З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 9 грудня 2014 р.

Зустріч  з  фахівцями  кабінету «Довіра»
«Що треба знати про СНІД. Це і твоя проблема.»

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
До цієї події 28 листорада 2014 року в приміщенні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих відбулася зустріч з фахівцями міського кабінету «Довіра», який знаходиться в третій міській лікарні. Захід відбувся разом з учнівською молоддю колегіуму № 25.
СНІД-це не тільки медична проблема ще й соціальна,економічна,правова
На зустріч були запрошені лікар-інфекціоніст Холодюк Н.С- завідую
ча міським кабінетом «Довіра» та практичний психолог Олійник Н.Г. На початку заходу фахівцями було проведене бліц-опитування «Що ви знаєте про СНІД?». Учні дізналися, що  в кабінеті «Довіра» можна отримати консультацію психолога з дотримання умов щодо конфіденційності персональних даних у тому числі даних про стан здоров`я.

В ході зустрічі старшокласникам був показаний ролік-попередження «Пам`ятай про СНІД». Учні 11 класу колегіуму № 25 отримали докладну інформацію про профілактику СНІДу. На завершення заходу учнівській молоді були роздані буклети про симтоми та розповсюдження ВІЛ-інфекції та СНІДу.
На жаль не існує зцілення від цієї хвороби. ВІЛ/СНІД не виліковується. Ці завдання мають вирішувати усі. Катастрофічних перспектив інфікування можна уникнути лише уважним ставленням до особистого життя та проблем кожної людини.
Організатори та ведучі заходу Гур`янова Т.В та Подойникова О.В дуже вдячні всім хто був присутній на зустрічі.






Немає коментарів:

Дописати коментар