З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 19 березня 2015 р.

Літературна година
 «Лиш храм збудуй, а люди в нього прийдуть»

     19 березня свій ювілей відзначила найвизначніша відома українська письменниця-шістдесятниця поетеса- Ліна Костенко.
     У бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 19.03.2015 року до цієї знаменної дати відбулась літературна година «Лиш храм збудуй, а люди в нього прийдуть»
     Захід відбувся зі старшокласниками ЗОШ №18. Цього дня звучало поетичне слово великої нашої сучасниці. Активні читачі бібліотеки-учні 9 класу О.Беляшина і К.Загорулько змогли перенести присутніх в царство доброго,правдивого, красивого і мужнього слова поетеси. Бібліотекарі Стегар Л.В та Подойникова О.В пропонували підбірку пісень та відеопоезії на слова віршів Л.Костенко: «Крила» у виконанні Богдана Ступки, а також пісні «Осінній день» у виконанні О.Богомолець, «Вечірнє сонце» у виконанні О.Олександрова. Протягом всієї години панувала святкова, весняна атмосфера. Бібліотекарями книгозбірні увазі учнів була презентована виставка-ювілей «Мені відкрилась істина печальна», присвячена 85-річчю від дня народження письменниці. Ведучі літературної години закликали учнівську молодь вивчати творчість українських поетів, захоплюватись поезією, бо вона підносить нас духовно, збагачує новими відчуттями та своєю неповторністю.
  








Немає коментарів:

Дописати коментар