З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 12 березня 2015 р.

Вечір
 «Єдине ціле : жінка і весна – найдосконаліше творіння світу»

       Надійшов  березень - перший місяць весни,  місяць першого тепла, доброго сонця, пора, яка дарує нам одне  із самих радісних  свят - День 8-го Березня!
       Саме в такий чудовий сонячний день зібралися в затишній сімейній вітальні бібліотеки-філії № 2 члени клубу «Душі криниця», жителі м/р № 8 і активні читачі бібліотеки на захід, присвячений Жіночому дню.
       Поетична назва «Єдине ціле: жінка і весна – найдосконаліше тво-ріння  світу» повністю співпадало  з тим настроєм, який панував в залі – радісний, весняний, сповнений надій і сподівань на краще.
       Програма вечора передбачала  поетичним словом  і  ніжною музикою возвеличити жінок, які поєднали в собі і теплоту душі, і ніжність,  і гар-монію  витонченості,  і підкреслити , що не випадково перше свято весни - День жінок.
       Окрасою заходу були  перегляди відеороликів «Дарую весну», «Гімн жінці», а також прослуховування пісень "Мамины глаза" та «Святая женская судьба».
       Привітання із святом надходили не тільки від ведучих заходу, бібліо-текарів Осташко В.В. і Підлубної В.І., читачів бібліотеки, як, наприклад, від Купенко Н., яка надіслала свій вірш, присвячений жінкам, весні, святу.  Привітав  із святом   8 Березня жіноцтво мікрорайону і подарував солодощі помічник депутата міської Ради  Яцини О.О. , Чурсін В.П..
       Закінчився вечір виступом  вокального колективу «Горлиця» Тери-торіального  центру Автозаводського району з програмою „О, жінко, ти – мрія, ти - весна!”.

       Кожній  із  жінок,  присутніх на святі, зрозуміло, що  наше головне завдання  зараз, в цей нелегкий час, – залишатися берегинями, храни-тельками  домашніх вогнищ  і не втрачати здатність  зустрічати кожен день з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм.  А весна нехай подарує  всім їм ще більше краси, молодості, здоров`я, чудового настрою, душевної гармонії. 











Немає коментарів:

Дописати коментар