З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 9 квітня 2015 р.

Година  оновлення  душі
«Ясний  Великдень  на  землі! Багато  радості й пісень принесе нам  янгол  на крилі…»

    Вже багато століть щовесни приходить до нас велике свято, великий день- Великдень. Він виник з глибокого переконання людства у неминучій перемозі світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Без віри у торжество істини, справедливості- життя людини втратило б свій сенс.
    В бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 9 квітня 2015р. до цього свята відбулася година оновлення душі «Ясний Великдень на землі! Багато радості й пісень принесе нам янгол на крилі…».
    Аби розділити хвилини радості на гостину до бібліотеки завітали мешканці мікрорайону №8.
    Бібліотекар Стегар Л.В наголосила на тому, що саме це велике свято пробуджує усі людські надії та сподівання на добру долю України. Розповіла і про те, як святкують Великдень українці та про символіку писанки. Молитви і вірші, які прозвучали на святі, спрямовані на добрі справи, світлі помисли, ствердження української держави і прагнення до єдності України.
    В Інтернеті всі охочі самостійно шукали потрібну їм інформацію, зокрема: рецепти традиційних страв, нові ідеї оздоблення писанки, звичаї українців на Великдень та пов`язані з ними символічні дійства.

    Сподіваємось, що заходи які підготувала бібліотека  для своїх користувачів напередодні Великодня не залишили байдужим нікого і кожен взяв для себе якусь цікаву і корисну інформацію.






Немає коментарів:

Дописати коментар