З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 14 травня 2015 р.

Інформаційна година
«Місце України в європейській історії»

     Сьогодні курс на європейську інтеграцію набув для української держави стратегічного значення.  Відзначення Дня Європи в нашій державі - це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
     З цієї нагоди 14 травня 2015 року проведена інформаційна година «Місце України в європейській історії», організованої бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих. Захід відбувся з учнівською молоддю колегіуму №25. Ведуча інформаційної години - Подойникова О.В привела переконливі докази того, що Європа – це багатовікова історія з її традиціями, культурою, економікою, освітою. Тому всіх присутніх було запрошено у віртуальна подорож по європейських країнах: в Польщу, Німеччину, Латвію, Францію, Швецію, Австрію, надана була і інформація щодо умов навчання іноземців у польських університетах та вищих школах. Цю інформацію можна отримати на Інтернет-сторінці : www.studyin-poland.pl.
     Століттями Європа страждала від воєн. Але в останні понад 60 років країни цього континенту нарешті об`єднались у мирі та дружбі, щоб спільно працювати для кращого майбутнього Європи й усього світу. Маємо надію, що і Україна найближчим часом приєднається до ЄС.
     Учасникам заходу була запропонована вікторина «Відкрий для себе Європу!», де звучали запитання щодо основних дат в історії європейської інтеграції.

     Тому для всіх хто зацікавився історією, культурою, освітою якоїсь конкретної країни бібліотекар запросила до книгозбірні, щоб більше прочитати в книгах чи познайомитися в Інтернеті, поглибивши свої знання новими відомостями про країни, що входять до ЄС.





Немає коментарів:

Дописати коментар