З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 5 травня 2015 р.

Повідомлення про урок-реквієм
«Земний уклін тобі, солдате!»

       З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород до нас приходе Перемога. Цього року Україна і весь світ урочисто відзначає 70-у річницю перемоги над на- цизмом.
     Напередодні свята, 5 травня 2015 року, в сімейній вітальні бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих відбувся урок-реквієм «Земний уклін тобі, солдате!».
     Вже мало залишилось свідків тих страшних воєнних часів. Приходять на зміну нові покоління, які й гадки не мають про ті муки і страждання, що випали на долю наших земляків. Тому до учнів звернулися вчителі і працівники бібліотеки, щоб в ко- трий раз нагадати і вшанувати пам`ять наших земляків: ополченців на Деївській горі, оборонців Крюківського мосту, солдат, які гнали фашистську нечисть і гинули на переправі, долаючи Дніпро. Вшанували також пам`ять народних месників, партизан, героїв антифашистського підпілля.
      Після перегляду виставок, підготовлених  до Дня Перемоги в сімейній вітальні, учні в читальному залі були ознайомлені з мультимедійною презентацією «Пам`ятай, юний кременчу- жанин!».
       До заходу долучились і учні художньої художньої школи «Віка» (керівник Загребельний В.М.), які виставили свої малюнки під назвою «Ні – війні. Хай буде мир!».  
      З кожним роком віддаляє нас історія від часів війни. Та ми не маємо морального права забувати тих, хто здобував Велику Перемогу.








Немає коментарів:

Дописати коментар