З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 21 січня 2016 р.

Патріотична бесіда
«У єдності – сила народу»
   22 сiчня - день Соборностi України. Майже 100 рокiв тому це слово було вписане в iсторiю українського народу, але лише за умов державотворчих процесiв в Українi цей день набув своєї чинностi.
  21 січня 2016 р. жителі м/р № 8 та 9  зiбралися   в бібліотеці-філії № 2  для участі  в  патріотичній бесіді «У єдності – сила народу», підготовленої бібліотекарями читального залу, під час якої зайвий раз   переконалися, що Україна — це високорозвинена держава, що вона могутня духом, має свою культуру i мистецтво, дуже багату історію.
       Для учасників заходу звучали: «Гімн України», пісня «Україно, Ук-раїно…», «Козацький марш»; демонструвалися: м/м презентація «Маль-овничі куточки України», відеофільм «Моя Україна, моя Батьківщина».
       По закінченні бесіди  ведучі сердечно побажали всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України! А головне – призвали пам`ятати, що єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків і ми повинні з трепетом зберігати цей безцін-ний скарб!
    Далі  присутнім було запропоновано переглянути книжкову виставку «Шляхи української державності», після чого  всіх запросили до сімейної вітальні. Для тих, хто ще не встиг ознайомитись з Ретро-музеєм «Від минулого – до сьогодення», була проведена   оглядова екскурсія.
        Настрій в учасників заходу був дійсно святковий і, оскільки, нікому не хотілося покидати привітну сімейну вітальню з цікавими експонатами, зустріч закінчилась, для загальне задоволення, імпровізованим кон-цертом, в якому звучали гуморески П.Глазового у виконанні В.О. Мількіна і Н.Г. Зеленської та аматорські вірші  у виконанні В.П. Ярмілової.  Все побачене і почуте надихнуло гостей заходу до зворушливих слів подяки за те, що є в їх м/р центр культури, який об`єднує людей поважного віку і надає їм можливість спілкуватися і завжди одержувати незабутні вра-ження від заходів,  які змістовно і цікаво проходять в б/ф № 2.














Немає коментарів:

Дописати коментар