З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 20 вересня 2016 р.

Гуртки в бібліотеці
       В 2015 р. у колектива бібліотеки-філії № 2 з’явилась ідея створення гуртків, для об`єднання людей  в групи за захоп-леннями, реалізації свої творчих задумів під час занять улюбленою справою, де всі бажаючи могли б не лише роз-повісти про щось нове, а й отримати корисні поради з того, чи іншого питання.  Такі зустрічі допомагають учасникам орієнтуватися у безлічі новинок, бути в курсі останніх до-сягнень, радіти за успіхи кожного з членів своєї групи.
   Гуртки за інтересами, якими керують  досвідчені тренери і організатори,  почали  працювати  з січня 2016 року.
      Не міліє могутня ріка сучасної української літератури, мов старечий Дніпро-Славутич, що живиться дрібними струмочками та потічками. То ж бібліотека-філія № 2 може гордитися, що серед читачів є справжні майстри слова, що трудяться пером для слави України. 
Керівник гуртка літераторів "Кришталеві струни" -  Волкова Ніла Іванівна,  місцева поетеса, автор декількох збірок поезій, член спілки письменників Полтавської області, активний учасник літературних об`єднань "Славутич" і "Калина" м. Кременчука. Ніла Іванівна, незважаючи на свою зайнятість, погодилась співпрацювати з нашим колективом в якості натхненного керівника талановитих людей м/р № 8.

В роботі з юними талантами їй допомагає Герасименко Ігор
 Володимирович, поет, який має досвід в цій роботі з
підлітками. Твори герасименка друкуються в альманаху
"Кременчук літературний", починаючи з 7-го випуску.


Завдання, яке їм належить виконати, непросте, але почесне - відкривати нові літературні таланти, допомогти їм обрати свій поетичний стиль,  і, об'єднавши на базі бібліотеки поетів-початківців, створити і видати збірку поезій 
«Поетичні голоси рідного краю".
Юна поетеса, учениця ЗОШ № 18, Градська Катя виступає з віршом "Рідна мова".
На одному з засідань літературного гуртка "Кришталеві струни".
Виступ писательки-аматора, читачки бібліотеки, Гладенко Н.В. з прозовими творами, надрукованими в 11 і 12 випуску альманаху "Кременчук літературний".
Волкова Н.І. знайомить присутніх з новими авторськими віршами "Осіння жінка" і "Упасти зорею", які увійшли у 2016 р. у поетичну збірку "Антологія сучасної літератури" у м. Хмельницький. ЇЇ поетичні твори - вираження її настрою, почуттів і самого життя. 







Немає коментарів:

Дописати коментар