З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 28 вересня 2016 р.


Гурток любителів вишивання 
"Школа 50 +"

       В наш стрімкий час так приємно посидіти спокійно і поміркувати про якісь речі. Вишивати можна і під улюблену музику  чи під аудіо-книги, а можна вишивати і під "акомпанемент" телевізора, щоб залишатися в ку-рсі подій. Гурток любителів вишивання "Школа 50 +" згуртував навколо себе людей різного віку та різних професій.
А керує цією роботою  Василюк Альвіна Іванівна, пенсіонерка, член вокального колективу м/р № 8 "Любава".  Ця творча жінка театральні костюми вишиває самостійно і зможе поділитися з учасниками гуртка своїм досвідом, а також новою інформацією з сучасних технік вишивання.
Майстрині вишивки - завжди бажані учасниці виставок декоративно-прикладного мистецтва, їх роботи - дійсна прикраса кожного народо-знавчого заходу як свідоцтво поваги до національної культури, збереження народних традицій та перенесення найбільш виразних зразків в сучасність  для прикаси життя.
 Дивлячись на ці прекрасні роботи, мимоволі пригадуєш слова неза-бутнього  Василя Симоненка:
                                          Вигаптуй на небо райдугу-доріжку,
                                          Простели до сонця вишивку-маніжку,
                                          Щоб по тій доріжці з лебедями-снами
                                          Плавати до сонця білими човнами.



Немає коментарів:

Дописати коментар