З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

суботу, 1 жовтня 2016 р.

Гурток любителів в’язання
«Чарівний клубочок"
        З далекого минулого прийшло до нас рукоділля – рук діло – шиття, плетіння, в`язання, вишивання, різьблення, ткацтво. І виникло воно з любові до рідної землі і батьківської оселі, зі спілкування з навколишнім світом та потребу не стільки бчити красу, а й творити її власними руками. 
    Зараз чи не в кожного з нас є хоч одна в’язана річ, чи то у гардеробі, чи то в побуті. Дуже важливо, аби вміння в’язати не загубилося у метушні сьогодення, а передавалося від матері до доньки, від бабусі до онуки.
 Ці традиції і вміння продовжує гурток любителів в’язання «Чарівний клубочок".  Їх гасло сповнене оптимізму: «Коли спиці в руках - пігулки не потрібні». Робота зі спицями чи гачком заспокоює, як ніщо інше – впевнена керівник гуртка, Подойникова Олена Володимирівна,  бібліотекар 1-ої категорії, яка, окрім своєї відданості літературі, має хобі, яке надає їй натхнення для здійснення нових творчих задумів в роботі.
Повертючись до в`язання, ми робимо добре діло, бо не даємо згаснути цьому ремеслу, цьому величезному багатству, створеному протягом віків тисячами талановитих народних майстринь. Наше завдання – не розгубити його, а передавати це живе, іскристе диво наступним поколінням, куди ми можемо вписати і своє ім`я.




       

Немає коментарів:

Дописати коментар