З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 20 жовтня 2016 р.

Книжкова виставка
«Тричі мені являлася любов»
(До 160-річчя з дня народження Івана Франка)
 З нагоди 160-річного ювілею Івана Франка бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих 5 вересня 2016 року презентувала виставку-інсталяцію «Тричі мені являлася любов», на якій представлені монографії про основні сторінки життя і творчості письменника, ліричні збірки поета, фотосвітлини, доповнюють виставку статті з періодичних видань.
 «Тричі мені являлася любов…» Цим рядком починається один з шедеврів ліричної збірки І.Франка «Зів`яле листя», який Ви, шановні користувачі, знайдете на виставці.
  В поета було три кохання, три жінки.
     «Одна несміла, як лілея біла…», «Явилась друга - гордая княгиня…», «Явилась  третя - і очам приємно…» Цим трьом жінкам присвячений кожен із розділів виставки.
      Тож поринути у романтичну поезію, дізнатися хто вони оті Франкові кохання, ті три музи, три жінки його творчої долі допоможе ювілейна виставка.
 Запрошуємо всіх поціновувачів творчості видатного Українця відвідати бібліотеку-філію №2  для перегляду виставки «Тричі мені являлася любов».

Немає коментарів:

Дописати коментар