З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 19 жовтня 2016 р.

Історична година до Дня знань
 «Славетні імена України»       
01.09.2016 р. в бібліотеці-філї № 2 був проведений захід до Дня знань з учнями 10 класу ЗОШ  №18.
       Під час  Історичної години  «Славетні імена України», так називався захід, учні мали змогу поринути у минуле, дізнатися про буремні роки випробувань, які тяжким тягарем лягли на плечі українського народу на шляху боротьби за незалежність рідної України.
       Розповідь ведучої, бібліотекаря Подойникової О.В., складалася з розповіді про часи козаччини, перебування України під гнітом російського імперіалізму, роки нечуваного голодомору, сталінських катівень, винищення кращих синів і дочок українського народу. Потім вона повернулась у сучасні часи, коли Україна знову повинна виборювати свою незалежність.
       Згадали перших будівничих Української держави, відомих світу діячів української культури за допомоги м/м презентації  «Славетні імена України». В розважально-пізнавальній формі учні пригадали про державні і народні символи України. Захід був цікавим для юнаків тому, що вони мали змогу виявити свої знання з української історії і державотворення, прийнявши участь в вікторинах, інтелектуальних іграх і конкурсах.
       Музичні твори додали патріотичного настрою цьому заходу. І апофеозом піднесеності і урочистості став колективний вірш про рідну неньку Україну, наповнений щирими і теплими словами, що йдуть від серця.

Результат пошуку зображень за запитом "До Дня знань"


Немає коментарів:

Дописати коментар