З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 28 вересня 2016 р.

Гурток декоративно-ужиткового мистецтва
"Працьовиті ручки"

Будь-яка річ, зроблена власними руками, несе відбиток душі майстра, який створив його.  Розвивати творчі та естетичні здібності, креативне мислення під час виготовлення виробів з різних матеріалів і в різних техніках, знайомити з різними видами декоративного мистецтва - такі завдання стоять перед керівником гуртка декоративно-ужиткового мистецтва "Працьовиті ручки", Фокіною Майєю Анатоліївною,  педагогом-організатором за фахом, яка очолила  його роботу.
Роботами членів гуртка доповнюються  виставки-експозиції, вистав-ки-інсталяції, організовуються творчі виставки-звіти гуртківців кожного півріччя. Планується виготовлення колективних робіт до державних свят з національною символікою, декорацій виставок до тематичних заходів і свят. 
Гурток «Працьовиті ручки» - вогнище розвитку талантів. Тут діти і дорослі засвоять ази орігамі, виготовлення іграшок-саморобок, листівок, сюрпризів, виробів з паперу тощо. Можна отримати навички з виготов-лення поробок методом валяння, а також пройти майстер-клас по виго-товленню витинанок, одного з напрямків прикладного декоративного мистецтва, тобто вирізування на папері найкрасивіших візерунків, орна-ментів, образів, фігур, пейзажів та інших сюжетів.
Навіть людина, яка не вміє малювати, може освоїти незвичну мето-дику малювання – дортарт. Для цього необхідно мати навички роботи в деяких комп`ютерних програмах. Переглянувши роботи, створені не пе-нзлем, не олівцем, не фарбами, ніколи не здогадаєшся, що це можливо намалювати на комп`ютері. Так, технічні досягнення творять дива!



Немає коментарів:

Дописати коментар