З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 17 листопада 2016 р.

До Дня Гідності і Свободи
книжкова виставка
«В їхніх серцях жила Україна»
     21 листопада – День Гідності і Свободи. Революція гідності стала рубіконом між тим, що було, і тим, що буде. Мешканці багатомільйонної країни не можуть забути великої жертви Небесної Сотні в ім`я незалежної України. Подвиг майданівців залишиться на скрижалях народної пам`яті.
     З нагоди трагічної річниці розстрілу людей на Майдані та вшанування Героїв Небесної Сотні у бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 17 листопада 2016 року представлена книжкова виставка «В їхніх серцях жила Україна».
     На виставці представлені книги, статті газет, світлини наших героїв. Знаходяться тут і матеріали про кременчуцьких Героїв – Ігора Сердюка та жителя Кременчуцького району Євгена Случака, які були на Майдані з перших днів протестів. Вони, як і кожен із Небесної Сотні мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в той час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Їм би жити, а вони, як і сотні інших загинули, захищаючи нас.
   Сьогодні Україна переживає тяжкі випробування. Здригається українська земля на Сході від гарматних пострілів. І кожен з нас бажає тільки  одного: щоб над нашою рідною Україною було мирне небо.
     Запрошуємо всіх небайдужих завітати до книгозбірні, і переглянути виставку про наших Героїв, які віддали життя за наш європейський вибір.

Немає коментарів:

Дописати коментар