З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 23 травня 2017 р.

Віртуальна подорож по історичних місцях Європи
«Чи знаєте Ви»
(Традиції та звичаї народів Європи)
Україна – єдина держава не член ЄС, в якій на державному рівні відзначається день Європи.
З цієї нагоди 16 травня 2017 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих відбулася віртуальна подорож по історичних місцях Європи «Чи знаєте Ви?» Ви колись чули про дивовижні країни Європи, про життя та звичаї європейців? А от побувати в Європі довелося не кожному. Тому бібліотекарі разом з учнями ЗОШ № 18 здійснили віртуальне турне в Німеччину, Італію, Грецію, Францію. 
Багато цікавого, невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа побачили та почули діти. Вони пірнули в невідомий для них світ сьогодення країн Євросоюзу, уважно знайомлячись з укладом життя, традиціями, обрядами, милуючись чудовими краєвидами.
Школярі були дуже активні, взявши участь у грі-вікторині «Що ти знаєш про Європейський Союз?», під час якої учнівська молодь демонструвала свої знання та дізнавалась нової інформації про країни ЄС.
 А далі гостям запропонували мистецький слайд-екскурс «Лабіринтами музейних залів України та Європи», де учні заочно побували в Міланському соборі, Луврі, Дрезденській галереї, Львівській галереї мистецтв.
Познайомитись ближче з Європою, її країнами та народами Ви зможете завітавши в нашу бібліотеку.
Наша адреса: 
пр.Свободи, буд.77. Бібліотека-філія №2.
Тел.(05366) 5-36-56
E-mail:cbsbook_2@ukr.net


Немає коментарів:

Дописати коментар