З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 24 травня 2017 р.

Марафон  корисних  порад
«Червоний, жовтий, зелений»
(За участю патрульної поліції)

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. Для того, щоб на дорогах було безпечно, всі повинні знати і виконувати правила поведінки на дорогах – і дорослі, і діти.
З метою поліпшення стану безпеки дорожнього руху у дітей бібліотекарями бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих разом з учнями ЗОШ №18 24 травня 2017 року проведений марафон корисних порад «Червоний, жовтий,зелений». На зустріч завітали патрульні екіпажу патрульної поліції №105 інспектори: Панасюк І. ,Мокрецов М., Бражнік Д.
Учасники заходу з задоволенням спілкувались з представниками патрульної служби. В ході заходу інспекторами було розказано про права та обов`язки пасажирів, про нові та змінені дорожні знаки, права та обов`язки пішоходів, швидкість руху на дорогах.
В патрульну поліцію прийшли молоді люди – нове покоління – чітко мотивовані, матеріально захищені. Вони розповіли як виникло бажання пройти процес відбору, про тренування, новий досвід та свої очікування. Головний меседж розмови – постійна робота над собою (здобування знань, вивчення мов, фізична підготовка). Їх розповідь викликала багато запитань і жодне не залишилось без відповіді.

На заході панувала атмосфера довіри та відкритості. Присутні залишились задоволені від спілкування, та зробили фото на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар