З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Вуличне театралізоване дійство
«Козаку найперше - воля, 
козаку найперше - честь»

14 жовтня українці святкуватимуть День захисника України - свято звитяги українського лицарста, а також день пам`яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за незалежність України.
Тож 12 жовтня 2017 р. День українського козацтва фахівці бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих відсвяткували разом з учнями ЗОШ №18. 
На площадці школи відбулося театралізоване дійство «Козаку найперше - воля, козаку найперше -честь». На подвір`ї школи були присутні всі учні школи.
Відкриття заходу було доручено генеральному осавулу українського козацтва Касаткіну А.М. та військовому капелану Українського козацтва Андрієвському В.І..
 В захоплюючу мандрівку козацькими шляхами присутніх запросили  козаки відокремленого структурного підрозділу в Полтавській області. 
В цей урочистий день школою була започаткована традиція прийняття до дитячої організації «Козаченьки» наймолодших учнів-першокласників. 
Гостями заходу були вручені козацькі Універсали для старшокласників.
 На протязі святкового заходу звучали українські народні пісні у виконанні учнівської молоді.
 А далі були атракціони козацьких ігор. Нудьгувати не довелося нікому. 
Програма «Козацькі розваги» надала можливість хлопцям весело позмагатися у спритності, силі і кмітливості, взявши участь у конкурсах. 
Урочистості були наповнені різнобарв`ям талантів, патріотичним настроєм та закарбувалися в пам`яті присутніх приємними враженнями.


Немає коментарів:

Дописати коментар