З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 12 жовтня 2017 р.

Свято
«Бібліотека – центр культури та дозвілля»
(До 65-річчя бібліотеки-філії № 2)
Це було особливе свято, якого немає в жодному календарі, свято, на якому  з`єдналися радість зустрічі і світло надії, бо  бібліотеці-філії № 2, яка обрала собі девіз  «Бібліотек@ - твоє вікно у світ», виповнилося  65!
Прологом до свята  прозвучала «Пісня про бібліотеку» (у відеозапису).
Готуючись до зустрічі з читачами бібліотеки, бібліотекарі  прагнули
в цей вечір, 05.10,2017 р.,  передати всім присутнім все, що є в серці: любов, вірність,  тепло своєї душі.
Поздоровити  з ювілеєм колектив бібліотеки побажали  вірні друзі –представники Територіального центру Автозаводського району, які вручили Грамоту, а солістка  вокального колективу «Горлиця» заспівала  народну пісню «Казала мені мати».
Завітали на ювілей і учні ЗОШ № 18 з вітаннями, побажаннями і подякою за плідну співпрацю юнацького відділу бібліотеки з молоддю їх учбового закладу.
Серед учасників заходів, що постійно проводяться в бібліотеці-філії № 2, - учні і викладачі музичної школи № 1. Сьогодні  у скрипічному ви-конанні  учениці 8-го класу Гапеєвої Емілії прозвучали «Танго» Гарделя та пісня «Тече вода». Музичні вітання полонили всіх майстерністю і 
віртуозністю виконання, що зовсім не дивно, 
бо ця дівчина, незважаючи на свій юний вік, вже неодноразовий лауреат обласних і міжнародних музичних конкурсів.
До слів вітань з нагоди ювілею бібліотеки-філії № 2 приєдналася давній друг бібліотеки, психолог Кременчуцької виправної колонії, Чумак Н. В., яка не тільки з вдячністю пригадала  заходи для неповнолітніх порушників, які  на протязі трьох останніх років неодноразово  проводилися бібліотекарями,  побажала колективу  процвітання, натхнення і плідних звершень,  але й зробила музичний подарунок – під акомпанемент гітари  заспівала романс «Я встретил вас», який нікого в залі не залишив байдужим.
Демонстрація слайдового показу «Бібліотека об’єднує покоління» нагадала присутнім віхи історії філії з дня заснування у 1952 році і до сьогоднішнього дня. Особливе захоплення відчули присутні від душевних, теплих слів, які знайшлися  для кожного  працівника бібліотеки.
Велика подяка від імені читачів бібліотеки прозвучала  у виконанні Крижановської В.П., яка залишила свої віршовані строки на згадку про цю незабутню подію.
Приємною несподіванкою  стала поява на святі активного читача бібліотеки Михайлика О.Т. з подарунком власного виконання, зробленим з дерева, який ведучі з вдячністю приєднали до інших рукотворних виробів, представлених на виставках в сімейній вітальні.
Серед друзів бібліотеки-філії № 2 вже 10 років незмінно -  вокальний колектив «Любава» м/р № 10. Сьогодні вони також були серед тих, хто захотів привітати  книгозбірню  с 65-річним ювілеєм. Їх пісні, і веселі, і ліричні додали святкового настрою всім, хто знаходився  в привітній залі бібліотеки-ювілярки.
А на закінчення завідуюча бібліотеки, Коваленко О.О., подякувала  всім присутнім за всі добрі слова, що прозвучали на адресу колективу і всім працівникам побажала  міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на користь рідної України.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар