З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 15 березня 2018 р.

Толкін, Дж.Р.Р.,  Сильмариліон – книга, легендарна провісниця Володаря Перснів, пропонує цілісну міфологічну історію майстерно вифантузуваного, але такого реалістичного світу Середзем`я.
Хан Канг.,     Вегетаріанка – лауреат Міжнародної  Букерівської премії 2016 року. Прониклива історія про жінку, чиє рішення стати вегетаріанкою шокує її родину і пробуджує найгірші людські схильності та поривання. Це оголена сповідь про людську психологію.
Келлі, М.Х.,      Бузкові дівчата –  Це захоплива книга про подолання мирними людьми тих випробувань, з якими їх зіштовхнула війна. Автор майстерно доповнила історичне тло чудовими персонажами.

Ренд, А.,   Атлант розправив плечі , в 3-х частинах – найгучніший бестселер, книга, яка змінила життя американських читачів. Цей твір непідвладний часу, таким він і залишиться, бо в ньому йдеться про характерну для американців любов до свободи і успіху.

Немає коментарів:

Дописати коментар