З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 12 грудня 2019 р.


Інформаційна година
«Міська влада для громади»
Відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2008 року «Про Всеукраїнський тиждень права» та розпорядження Кабінету Міністрів від 24 липня 2019 року в Україні на всіх рівнях державні органи, органи місцевого самоврядування проводять заходи з питань забезпечення додержання прав і свобод людини й громадянина.

До цієї ініціативи долучилася і Кременчуцька міська влада, яка дбає про підвищення правової свідомості громадян, доступності адміністративних та юридичних послуг для мешканців міста.

12 грудня 2019 року до бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих завітала начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб`єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Терещенко С.О. на інформаційну годину «Міська влада для громади». Присутні на заході, а це: мешканці мікрорайонів №8,10 отримали консультаційну допомогу з правових питань (зокрема сімейного, спадкового, земельного, житлового), соціального забезпечення, питань субсидії.
Пані Світлана розповіла про основні інструменти захисту своїх прав, пояснила  які категорії осіб мають право на безоплатну правову допомогу, який порядок звернення. «Свої права необхідно знати і захищати»,- наголосила гостя.
На захід завітав і дільничий  Судаков В.О. Переважна більшість мешканців не знають свого дільничого, тож була нагода познайомитись. Під час здійснення своїх повноважень офіцер поліції зустрічається та спілкується з різними верствами населення: правопорушниками, потерпілими. Щоб отримувати максимум інформації потрібна взаємодія і співпраця поліцейських і населення на цьому наголосив дільничий інспектор.

Дякуємо гостям за зустріч і сподіваємося на подальшу співпрацю!


Немає коментарів:

Дописати коментар