З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 24 грудня 2019 р.


Театрально-музична програма
«Світло чарівного свята»

Незабаром новорічні свята. З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на них і діти, і дорослі. Адже зима – це найчарівніша пора року, коли люди поринають в атмосферу дива із запахом мандаринів, смаком узвару і куті і очікуванням приємних змін.

Саме в такому передсвятковому передчутті перебували мешканці контакт-центрів №8,10  24 грудня 2019 року, відвідавши театрально-музичну програму «Світло чарівного свята», яке відбулося в сімейній вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих.

З привітальними словами до присутніх звернулася ведуча заходу Ганна Тимошенко, яка поздоровила всіх присутніх з наступаючими святами, побажавши всім у Новому році миру, здоров`я, віри та оптимізму.
Далі слова привітань звучали від Голови Ради ветеранів м/р №10 Коваленко Г.О. та провідного спеціаліста по роботі з населенням Калитки О.С.
Естафету привітань підхопив фольклорний гурт «Любава», з презентацією нової святкової програми «Свято починається, мрії збуваються!». Своїми веселими
українськими та ліричними піснями, своїм чудовим виконанням колектив створював піднесений святковий настрій і додав присутнім позитиву, дозволивши на деякий час відволіктися і забути про щоденні клопоти і турботи. Жодне свято не обходиться без гумору і веселого жарту. І в цей день гарного настрою додав виступ Богодист С.М., яка артистично виконувала новорічну жартівливу сценку.

Час непомітно сплинув, пісня змінювала пісню, але, нажаль, концертна програма підійшла до кінця, а глядачі довго не хотіли відпускати артистів.


Немає коментарів:

Дописати коментар