З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

суботу, 8 серпня 2020 р.


Гостросюжетні бестселери 
Василя Шкляра.

8 cерпня 2020 року експозиція книжкової виставки у віконній вітрині «Знай і шануй українську книгу»  бібліотеки-філії №2 поповнилась творами ще одного сучасного українського письменника, «батька українського бестселера» – Василя Шкляра.   Народився на Черкащині, сьогодні живе у Києві. Працював головним редактором книжкового видавництва, журналістом, був у різних «гарячих» точках (Чечня, Абхазия, Карабах). У 1998 потрапив до лікарні зі смертельним діагнозом, але вижив і за місяць написав свій найвідоміший роман «Ключ». Цей роман вже має вісім видань в Україні й зібрав колекцію різноманітних нагород.

Автор більше десяти прозових книжок, серед яких найвідоміші: «Ключ» (1999), «Елементал» (2001), «Кров кажана» (2003). Але кожна нова книжка Шкляра стає подією в літературному житті країни, а сам Василь Шкляр є одним з найвідоміших і «містичних» сучасних письменників, його називають «батьком українського бестселера».

Роботи Шкляра перекладено шведською, болгарською, вірменсьою, російською мовами.

Лауреат багатьох літературних премій. За роман «Ключ» — гран-прі конкурсу «Золотий Бабай», премії журналів «Сучасність» і «Олігарх», премія міжнародного конвенту фантастів «Спіраль століть», шорт-лист Державної премії ім.Шевченка. За роман «Елементал» — гран-прі конкурсу «Коронація слова» та ін.

Користувачі і просто перехожі мають змогу ознайомитись з такими творами, як : «Елементал», «Ключ», «Маруся», «Кров кажана» та іншими.






Тому запрошуємо до книгозбірні де на Вас чекає література на різні смаки і вподобання. До зустрічі!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар