З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 17 вересня 2020 р.

 Книжкова вулична виставка «Книжковий Біг-Бен»

  Книжкова вулична виставка «Книжковий Біг-Бен» 16 вересня на проспекті Свободи 77 відкрила літературну подорож  Великобританією.

 На першій поличці експозиції розміщуються найголовніші представники – Вільям Шекспір та Шарлотта Бронте. А також знайомство з одним із найпопулярніших літературних героїв – Еркюлем Пуаро. 

   Кожного, хто проходив біля виставки, насамперед вразила вежа та інші складові оформлення експозиції.

   В центрі уваги, звісно ж, Біг Бен – найбільший годинник у світі, як візитівка Лондону. Після свого створення у 1859 році годинник протягом 23 років вважався найбільшим у Британії. І хоча Біг Бен – це лише назва великого дзвону, вона часто поширюється і на годинник з вежею.

    У затишному куточку зручно розташувалися казкові персонажі «Аліса в задзеркаллі та Алісині пригоди в дивокраї» Льюїса Керролла.

  Друга полиця відкриває світ книг, які варто читати завжди - адже це англійська класика. Це й Оскар Уайльд, Артур Конан Дойл, Джордж Орвел, Майн Рід та інші.

  Виставка має серйозну мету: розповісти про сучасне значення англійської  літератури, ознайомити  з літературою всесвітньо відомих поетів та драматургів Великобританії, викликати інтерес і повагу до культури англомовних країн.




   Поспішайте переглянути  креативний «Книжковий Біг-Бен», і ми гарантуємо вам потужний імпульс, який спонукає читати літературу в англійському стилі, що розширить горизонт ваших можливостей у житті!

Немає коментарів:

Дописати коментар