З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 28 вересня 2020 р.

     З днем народження, Кременчук!

Приєднуючись до святкування дня міста Кременчука бібліотека-філія №2 підготувала творчий книжковий простір "Осіння пектораль талантів".



Кременчук славиться своїми талантами на всю країну та за її межами. Тож, ми вирішили нагадати жителям міста за допомогою книжкової виставки "Диво перлина - мій Кременчук", про місцевих талантів - літераторів, художників, поетів, письменників, архітекторів. Представили до перегляду літературу про видатні пам'ятники міста, постаті, історичні факти.


Локацію прикрасили й шедеврами місцевих художників, які вже не один рік зображують на своїх полотнах найпрекрасніші куточки нашого міста - це і прекрасний Міський Сад, і Річковий порт, пейзажі вулиць міста. 






Художні картини місцевих краєвидів та пам'ятних місць Кременчука виконані у різних техніках, детально і витончено підкреслюють всю красу, неперевершеність та привабливість міста. До виставки долучилися місцеві мисткині - Надія Нікітіна, Валентина Линник, Ірина Дрозд, які представили понад 20 картин на різну тематику - пейзажі, натюрморти, портрети.


Цікавинкою стало живе малювання портрету просто неба від Надії Нікітіної. Протягом години маленька дівчинка позувала для створення шедевру. І ось, вуаля... 


Яка краса. Дівчинка в захваті і від процесу, і від результату. Всі щасливі! Отримали і естетичну насолоду, і спілкування, та й ще зустріли друзів. Поговорили про наше місто, скільки в ньому добрих і талановитих людей. Це наше місто і ми ним пишаємось! Зі святом усіх містян!

Немає коментарів:

Дописати коментар