З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 29 вересня 2020 р.

             29 вересня  визначна та пам`ятна дата для кожного мешканця  Кременчука, тому що  в  цей день ми відзначаємо день міста. А  це ще один привід зізнатися в любові рідному місту, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

            Кременчук ХХІ століття – це сучасне розвинене місто з високим економічним потенціалом і досить розгалуженою промисловістю. Протягом більше ніж чотирьох століть свого розвитку воно пережило чимало трагічних і, водночас, героїчних подій.

            29 вересня 1943 року вважається другим Днем народження Кременчука. Саме в цей день наше місто було звільнено від німецько – фашистських загарбників у Другій Світовій війні.

І в день народження рідного міста бібліотекарі   філії №2 для дорослих бажають всім кременчужанам  міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.  Впевнені, що політична криза і воєнні дії припиняться, і ми всі будемо працювати на розвиток міста. А на подарунок ми приготували книжкову виставку під символічною назвою «Диво перлина – мій Кременчук», яку можна переглянути у віконній вітрині книгозбірні, на якій представлені  багато ілюстрованих книжок, буклетів та історичних документів про наше місто. Всіх бажаючих ознайомитись з літературою про Кременчук запрошуємо  відвідати нашу бібліотеку, щоб розширити свої знання про історію рідного краю.

         Зі святом! З Днем народження, Кременчук! 








Немає коментарів:

Дописати коментар