З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 5 червня 2014 р.


                                        Родинне свято 

               «Сім`я –цілюще джерело любові»


 «Сім`я –цілюще джерело любові» - таку назву мав вечір, присвячений Дню сім`ї,  який відбувся у бібліотеці-філії № 2.
 Ведучі вечора, бібліотекарі Осташко В.В. і Підлубна В.І., привітали членів клубу «Душі криниця» і гостей свята – всіх, хто шанують свої сімейні традиції, бережуть свої почуття і свої  родини.
 Започаткований в 1993 році Генеральною Асамблеєю Міжнародний день сім`ї  в останні роки почали відзначати і в нашій країні, що стало вже традицією, яка підтверджує особливі святість та повагу, з якими українці ставляться до головного надбання людського суспільства – сім`ї, родини, роду.
   «А хто дає той напрямок – дорогу,
    Чого не мав, без чого я тинявсь,
    Хто вчить дітей ходить, молитись Богу,
    Одна відозва є на це – СІМ`Я.»
  Вірші М. Луківа , народні приказки та прислів`я дуже прикрасили свято, допомогли розкрити основну його мету – нагадати присутнім, що найвища цінність в житті – це сім`я, родина і незаперечною істиною є прагнення кожної людини мати гарну сім`ю, свою життєву пристань, де можна б було знайти розуміння, підтримку, де завжди тобі раді, тебе люблять, чекають і ти завжди потрібний.
  Ведучі свята запропонували глядачам оглянути книжкові виставки «Ніщо не вічне – вічні матері» та «Сім`ю єднає мудрість книг», а також, наостанок  ознайомили з «рецептом» «Випікання калача для солодкого життя».
 Продовжили святковий вечір учасники художньої самодіяльності територіального центру Автозаводського району – колектив «Горлиця» підготував нову програму до Дня сім`ї  під назвою «Дерево красне корінням, а людина родом».
    Присутні вечора одержали насолоду від українських пісень про матір, родину, Україну, бо кожен з нас черпає духовні сили, наснагу та оптимізм у своїй сім`ї, образ якої проносить через усе життя із вдячністю і благоговінням.


Немає коментарів:

Дописати коментар