З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 5 червня 2014 р.

                                               Інформаційна година

     «Шляхи інтеграції України в Європу»


 У 2014 році День Європи відзначали 17 травня. Сьогодні курс на європейську інтеграцію набув для української держави стратегічного значення.
 Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід`ємною частиною європейської цивілізації.
 З цією метою до Дня Європи 19 травня 2014 року проведена інформаційна година «Шляхи інтеграції України в Європу», організованої бібліотекою-філією № 2 ЦБС для дорослих.
  Захід пройшов з учнівською молоддю ЗОШ № 18. Ведуча заходу, бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В., провела переконливі приклади про те, що Європа – це багатовікова історія, досвід, політичні, духовні традиції європейських народів та запросила всіх учасників у мандрівку, яку розпочала з нашої держави – України, що знаходиться в центрі Європи.
 Мандрівку продовжила найближчою західною сусідкою Європи – Польщею. Далі подорожували Німеччиною, Австрією, Швецією, Данією, Болгарією. Учасникам заходу було запропоновано вікторину про європейські країни.
  Бібліотекарем була представлена виставка документних ресурсів з розділами «Відкрий для себе Європу», «Європа – обличчя нової епохи», «Європейський вибір України».
 Тих, хто зацікавився географічним розташуванням чи історією якоїсь конкретної країни, бібліотекар запросила до бібліотеки, щоб більше прочитати в книгах чи познайомитися через Інтернет, поглибити свої знання новими відомостями про країни, що входять до ЄС.  



Немає коментарів:

Дописати коментар