З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 4 червня 2014 р.

                                                 
                   Вечір-спомин до Дня Перемоги

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Цей день  залишиться для нас завжди затьмарений від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. У довічному боргу наше покоління перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в строю.
Напередодні свята, в приміщенні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих відбувся вечір, присвячений Дню Перемоги «Урок живим-загиблим слава»
На цей захід були запрошені жителі мікрорайону №8, учасники бойових дій, в`язні концтаборів та члени сімей загиблих.
Подяку ветеранам, перед якими ми в вічному боргу висловили Голова Автозаводської районної Ради - Шафорост В.П,
Голова районної Ради організації ветеранів - Зубченко О.А,депутат районної Ради - Корф Є.А та помічники депутатів міської Ради-Чурсін В.П та Богодіст Л.Я. Вони подякували присутнім за перемогу та вручили подарунки до свята.
Захід супроводжувався слайдовими показами «Пам`ятники Кременчука», «Мій красень - Кременчук», які підготувала і продемонструвала провідний бібліотекар читального залу Осташко В.В.
 На святі була презентована виставка «Цих днів не змовкне слава».
Ведуча вечора Стегар Л.В подякувала ветеранам за мир, який вони здобули для прийдешніх поколінь.
Порадували присутніх новою програмою фольклорний гурт «Любава».Пісні цієї вокальної групи об`єднали в собі почуття патріотизму, любові до рідної землі, до України.
Організатори свята-завідуюча бібліотекою-філією №2 Коваленко О.О, Голова громадськості м/р №8 Бойцова Н.С та Голова Ради ветеранів мікрорайону Коваленко Г.О, висловили щиру подяку присутнім, а їх зібралося 70 чоловік, та поздоровили всіх зі святом.
Нехай пам`ять про минуле стане потужною духовною зброєю сьогодення і майбутнього.



Немає коментарів:

Дописати коментар