З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 14 вересня 2015 р.

Інтерактивне свято
«Парк літературних атракціонів»
      10.09.2015 у сквері Сосновий проводився Фестиваль бібліотек з вік-торинами, іграми та театралізованими сценками. Відвідувачів скверу зустрічали і пірати, і бджола Майя, і Мальвіна, і Остап Бендер, а також інші різноманітні книжкові герої, які представляли більше 10 локацій різних філій ЦБС для дорослих.
      Перше місце зайняла локація «В гостях у Солохи», підготовлена спе-ціалістами   бібліотеки-філії № 2 Підлубною В.І., Стегар Л.В.  на чолі з за-відуючою  Коваленко О.О., разом із працівниками та волонтерами Тери-торіального центру Автозаводського району,  директор -  Дзюба Л.Б., які подарували незабутні враження від яскравих образів літературних пер-сонажів  та почастували охочих пиріжками, салом та варениками від Со-лохи.
      Колектив бібліотеки-філії № 2 висловлює щиру подяку колективу Те-риторіального центру   за надання творчої допомоги  в проведенні літе-ратурних атракціонів.Особлива подяка спеціалісту Територіального цен-тру, Голубничій Т.В., керівнику творчого театрального колективу, за реа-лістичну гру в інсценізації твору М.В. Гоголя «Ніч перед Різдвом».
      Проведення подібних  заходів сприяє популяризації бібліотек, книго-читання серед дорослих і дітей, надає можливість читачам  дізнатися бі-льше про книги та їх героїв, допомагає, перегорнувши нову сторінку книги, відправитися в чергову цікаву мандрівку.























Немає коментарів:

Дописати коментар