З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 30 вересня 2015 р.

 Літературний атракціон
за твором М.В.Гоголя
«Ніч перед Різдвом»

       28.09.2015 р., напередодні Дня міста та Дня бібліотек, колектив філії № 2 зробив для жителів м/р № 8 Автозаводського району справжнє вуличне свято, зібравши перед книгозбірнею понад 70 осіб.

       Люди, що прийшли на захід заздалегідь, щоб зайняти місця, були за-доволені чудовою грою аматорів сцени, творчого колективу Територі-ального центру Автозаводського району, які реалістично та яскраво ін-сценізували відомий літературний твір нашого земляка, М. Гоголя, "Ніч перед Різдвом".

       «…Народні пісні для України — все: і поезія, і історія. Пісні ці — на-родний літопис, живий яскравий, сповнений барв, істини, який розкри-ває все життя народу.» - так писав  М. Гоголь. Ці слова актуальні у всі часи і  підтвердженням  їх справедливості   став виступ вокального колективу «Смерічка» Територіального центру з програмою  українських народних пісень. Вся бездонна душа українського народу, вся його слава розкривається в піснях  і ліричних, і веселих, які  були дуже зрозумілі і близькі кожному з присутніх.


        На довершення, працівники бібліотеки провели літературні ігри і вікторини за творами М.В. Гоголя, Солоха пригостила  присутніх запаш-ними пиріжками та смачними варениками, а ведучі, Підлубна В.І. та Стегар Л.В.,  побажали всім, хто любить та шанує книгу,  міцного здоров’я , миру, сили і добра, віри у світле майбутнє і наснаги  для його творення.

















Немає коментарів:

Дописати коментар