З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 3 грудня 2015 р.

Бесіда
"Громада  плюс  влада - велика сила"
(До Дня місцевого самоврядування)

     З 2000 року щорічно День місцевого самоврядування відзначається 7 грудня.
     Бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих розташована на мікрорайоні, де немає ніяких закладів культури, тому книгозбірня стала і сімейним клубом, і організатором вуличних акцій і місцем зустрічі з депутатами. Тематика інформації бібліотеки розширюється до потреб сьогодення.
     В українському суспільстві стало актуальним питання щодо проведення адміністративно-територіальної реформи. Тому 3 грудня 2015 року в приміщенні бібліотеки-філії №2 відбулася бесіда «Громада плюс влада - велика сила».
     Організований захід завідуючою бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих, Коваленко О.О., та головою Ради громадськості мікрорайону №8, Бойцовою Н.С.
     Виступаючими,  Подойниковою О.В та Стегар Л.В., до відома присутніх була доведена інформація, що саме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення у відстоюванні інтересів своєї територіальної громади.
       Тому бібліотека це не просто храм знань та центр культурного життя насе-лення, це безпосередньо осередок розвитку та підтримки місцевої громади.








Немає коментарів:

Дописати коментар