З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 2 грудня 2015 р.

Зустріч  з фахівцями кабінету «Довіра»
«СНІД - рана людства».

     1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. До цієї події 25 листопада 2015 року бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих разом з учнівською молоддю ЗОШ №18 організувала зустріч з фахівцями міського кабінету «Довіра». Захід пройшов в приміщенні ЗОШ №18.
     На зустріч були запрошені Олійник Н.Г – психолог та лікар-інфекціоніст Холодюк Н.С. Захід почався демонстрацією фільму-попередження про СНІД та його наслідки. Також був проведений зі старшокласниками тест-контроль на перевірку знань по ВІЛ/СНІД. Учні дізналися, що в кабінеті «Довіра» можна отримати консультацію психолога з дотримання умов щодо конфіденційності персональних даних про здоров молоді, також психолог наполягала на толерантному ставленні до хворих, та належній культурі спілкування з такими людьми. Телефон «Довіри» з питань ВІЛ/СНІД  -  0-800-500-451.
     На завершення заходу учням були роздані брошури та буклети, в яких сказано про боротьбу зі СНІДом. Україні належить одне з перших місць у Центральній та Східній Європі за темпами поширення ВІЛ-інфекції.Та на жаль не існує зцілення від цієї хвороби. Катастрофічних перспектив інфікування можна уникнути тільки толерантним ставленням до проблем кожної людини.
     Організатори та ведучі заходу дуже вдячні всім, хто був присутній на зустрічі.








Немає коментарів:

Дописати коментар