З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 10 грудня 2015 р.

    Шановні користувачі та відвідувачі сайту!
    
       Бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих пропонує Вам новопридбану літературу на різні смаки і вподобання.
     «Читайте! І нехай в Вашому житті не буде жодного дня коли б Ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги». (К.Паустовський).
     Читайте. Знайомьтесь. Пізнавайте. Тож запрошуємо до знайомства.
     Серед нових надходжень калейдоскопу книжкових новинок це: твір Сергія Жадана «Месопотамія», знаного майстра художнього слова - Володимира Лиса «Країна гіркої ніжності», Василя Шкляра «Ключ», володарів Гран-прі «Коронація слова» - Н.Шевченко, С.Талан, Г.Вдовиченко.
     Особливо хотілось би виділити книгу Кузьми Скрябіна «Я, «Победа и Берлин». Ця книга- літературний дебют відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» - Андрія Кузьменка.
     Найліричніші твори Н.Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону» та О.Сайко «Кав`ярня на розі» не залишать байдужими жіночу аудиторію читачів.
     Ті хто любить таємниці зацікавить новий роман Макса Кідрука «Гуакільський парадокс».
     Вперше з ілюстраціями самого Джона Толкіна книголюби прочитають роман «Гобіт».
     Прихильників історичної літератури чекають книги про Павла Скоропадського, книга Р.Іванченко «Історія без міфів», книга Кільченського В. «Присмак волі».
     Подіям Євромайдану та учасникам Революції Гідності присвячені книги: «Небесна сотня» та «Євромайдан: хроніка відчуттів».
     На допомогу сімейному вихованню стануть в нагоді книги «Виховання без нервування»-психолога за фахом В.Горбунової, Николаевой Е. «Как воспитать одареного ребенка»та інші.
     Наших маленьких читачів порадуємо новими, яскравими казочками, українськими прислів`ями, лічилками, скоромовками, загадками.
     Тож завітайте до бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих (вул.60 років Жовтня,77), щоб ознайомитись з цією літературою і Ви не пошкодуєте. 
Тел.: 5-36-56  
ел.адреса: cbsbook_2@ukr.net.  
Забудьте про свої справи, поки не прочитаєте ці книги!



Немає коментарів:

Дописати коментар