З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 20 лютого 2019 р.


Показ документального кіно
«Життя , обірване на злеті»
(До Дня пам`яті Героїв Небесної Сотні)

Історія нашої Батьківщини, на жаль, багата на сумні сторінки. А події 2013-2014 рр., що сколихнули весь світ, не залишили байдужою 
жодну душу.
В честь тих, хто залишив земне життя, у кого, «Життя було, обірване на злеті» у бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 12 лютого 2019 року відбувся перегляд документальних фільмів, присвячених пам`яті Героїв Небесної Сотні.
Із вступним словом перед фільмом-реквіємом «Небесна Сотня в вирій полетіла» перед старшокласниками ЗОШ №18 виступила бібліотекар, яка наголосила, що  сьогоднішній захід  - данина пам`яті нашим співвітчизникам, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Шанс на зміни дістався нам дуже дорогою ціною.
Продемонстрований на заході фільм є свідченням найбільш трагічних сторінок лютого 2014 року. Гіркі події, які були продемонстровані на екрані не залишили нікого з присутніх байдужими.
 Переглянувши та обговоривши фільм учні у скорботі низько схилили голови перед пам`яттю людей різного віку, яких було вбито в наш 
мирний час.


Немає коментарів:

Дописати коментар