З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 20 лютого 2019 р.


Патріотична книжкова поличка
«Їм небо стало рідним домом»
(До Дня пам`яті Героїв Небесної Сотні)
Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Вітчизну.
У читальному залі бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих 13 лютого 2019 року розгорнута патріотична книжкова поличка «Їм небо стало рідним домом», яка присвячена подіям на Майдані Незалежності та людям, які вийшли на протести і загинули в лютому 2014 року. 
Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість і, найдорожче, життя – присвячується 
ця виставка.
Історія Революції Гідності, фотодокументи, художнє відображення боротьби за національну гідність у творах письменників – все це пропонується відвідувачам бібліотеки. 
З фото світлин бачимо і молодих 18-ти річних і дорослих чоловіків, котрі не жаліючи свого життя, виборювали свободу рідної землі. Представлені матеріали і за кременчуцького Героя – Ігора Сердюка, який був на Майдані з перших 
днів протестів.
Запрошуємо всіх небайдужих завітати до книгозбірні і переглянути патріотичну поличку про наших Героїв, які віддали життя за нашу європейську Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар