З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 30 квітня 2019 р.


Дитяче свято «Дитяче серденько, живи!»
біля бібліотеки-філії № 2

Всеукраїнська бібліотечна акція «Серце до серця» проходить в Кременчуці вже 12 років поспіль. Метою цієї акції є збір коштів на придбання медичного обладнання для маленьких кременчужан. За 11 років акції було зібрано коштів на 38 одиниць обладнання, яким скористались 5269 дітей. Кременчук в 2018 році зайняв перше місце серед всіх областей України по сумі зібраних коштів.
Метою акції, проведеної  під час дитячого свята  «Дитяче серденько, живи!», яке відбулося  біля бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих 25.04.2019 р., був збір коштів для придбання медичного обладнання в Кременчуцький міський перинатальний центр для лікування дітей з вадами серця.

Захід відкрила провідний  спеціаліст по роботі з населенням м/р № 10 Автозаводського району, Калитка О.С., яка назвала волонтерів, які  долучилися до акції, а також локації, де діти змогли зробити листівку в подарунок (Майстер-клас з виготовлення листівки), повправлятися у спритності у боулінгу і конкурсі з кульками.
Конкурс малюнків крейдою на асфальті на тему «Світ навколо мене» виявив активність і неабиякі художні таланти у дітей різного віку. А декого привабила локація з аквагриму як незвична, але дуже цікава і сучасна.
Захід за участі волонтерів Молодіжного парламенту м. Кременчука  проходив  весело і невимушено з цікавими іграми, піснями і танцями.
На завершення  свята актори театру «Мелах» майстерно виконали чудову пантоміму «На вулицях Парижу», а на закінчення провели з дітьми ігри.
Люди, які проходили повз книгозбірні, не залишалися байдужими до акції і охоче поповнювали коштами скриньку для допомоги хворим дітям.

Акція, яка пройшла завдяки зусиллям організаторів і працівників бібліотеки-філії № 2, довела чуйність і небайдужість людей до чужих проблем і те,  що заклик «Давайте робити добро разом!» чують  місцяни і допомагають, кожен, в залежності від своїх можливостей.


Немає коментарів:

Дописати коментар