З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 5 грудня 2013 р.

Година хроніки «Прости нас, пам`яте прости»       
     


Пам`яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяного сталінським тоталітаризмом у 1932-1933 роках та до 80-річчя Голодомору, присвятили працівники бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих годину хроніки, яка була проведена для учнів колегіуму №25.
       Захід відбувся 20 листопада 2013 року о 10 год. в сімейній вітальні бібліотеки. Голодомор понівечив життя поколінь і забрав у небуття тисячі доль. Як сталося, що без стихій, без засухи, без війни небачений голод забрав у могилу мільйони людей? Що це було? Про це розповіли присутнім бібліотекарі Подойнікова О.В та Стегар Л.В.
      Запаленням свічки пам`яті та хвилиною мовчання вшанували присутні загиблих в роки голодомору. На заході були прочитані поезії В.Мельника, Г.Чубача, Т.Карпенка, М.Будлянського. учнями 10 класу колегіуму.
      До Дня пам`яті жертв голодоморів експонувалася книжкова виставка-реквієм “Запали свічу пам`яті в своєму серці».
      Вшанування жертв голодомору-це воскресіння нашої пам`яті. Пам`ять про знищених і невинно убієнних має об`єднати у великій скорботі всіх, хто любить Україну, незалежно від національності і мови спілкування.

Немає коментарів:

Дописати коментар