З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 23 грудня 2013 р.







Бесіда   «Шкідливі звички»

       «Звички, виховані в молодості,  зберігаються на все життя. Добрі полегшують життя, лихі ускладнюють і завдають шкоди». Слова відомого російського культуролога Дмитра Лихачова, сказані на початку ХХ століття, актуальні і сьогодні.
       «Шкідливі звички» зараз стали однією з глобальних проблем сучасності.
Тютюнопаління і потяг до алкоголю – найрозповсюдженіші шкідливі звички. Саме цю тему обговорювали 23 грудня 2013 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих. До актуального діалогу було запрошено учнів-старшокласників ЗОШ №18 та лікаря-інфекціоніста, завідувачку кабінету «Довіра»- Холодюк Н.С.
       Протягом розмови учням було представлено мультимедійну презентацію та показано відеоролики, які наглядно демонстрували вплив шкідливих звичок на молодий організм та спонукали до роздумів.
       Таким чином рішення курити чи ні, пити чи ні краще прймати після того, коли з`явиться розуміння того, хто ми і ким би хотіли стати в майбутньому, що потрібно зробити для того, щоб чогось досягти в житті. А щоб зробити правильний вибір, слід багато знати про предмет вибору. 

Немає коментарів:

Дописати коментар