З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

середу, 25 грудня 2013 р.


Експрес – подорож
«Новий  рік  крокує  по  планеті»

       Вже склалася добра традиція щорічно в бібліотеках відмічати цикл різдвяно-новорічних свят. Найбільше масових заходів в цей період проводиться для учнів шкіл, бо ж діти завжди чекають як на святого Миколая,так і на Діда Мороза.
      Так учні ЗОШ №18 завітали до гостинної вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих 25 грудня 2013 року і здійснили експрес-подорож «Новий рік крокує по планеті» разом з працівниками бібліотеки.
      Учнівська молодь разом з ведучими заходу Осташко В.В та Подойниковою О.В  заочно мандрували по планеті, знайомлячись з традиціями зустрічі Нового року у різних країнах світу. Пригадали , як відзначали Новий рік за часів Петра I, як відзначають новорічне свято в Італії,Нідерландах, Бельгії,Шотландії, Ірландії, Британських островах, Японії. Діти з зацікавленістю дивилися відеоматеріал.
       
А далі Дід Мороз та Снігуронька привітили всіх присутніх з Наступаючим Новим роком  та побажали всіляких гараздів в Новому 2014 році. Наостанок учні пожалкували, що новорічне свято буває тільки раз на рік.



Немає коментарів:

Дописати коментар