З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 19 травня 2016 р.

18-05-2016

Конкурс-вікторина 

"Знай про Європу більше"

Відзначення Дня Європи в Україні-це символ започаткування успішної моделі мирної співпраці, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
    З цієї нагоди в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 16 травня 2016 року разом з учнями колегіуму №25 проведена конкурс-вікторина «Знай про Європу більше». Зустрічаючись зі школярами, бібліотекарі познайомили присутніх з державними символами країн Європейського Союзу, культурою, історією європейських країн, національним вбранням та кухнею, традиційними способами приготування страв.

 До уваги гостей бібліотекарі запропонували віртуальну презентацію «Музеї світу», де заочно подорожували музейними залами Лувру, Дрезденською картинною галереєю, музеєм писанки в Коломиї.


Школярі були дуже активні, взявши участь у грі-візитівці «Відгадай країну», де за малюнком прапора потрібно було назвати країну, а потім потрібно було назвати національні страви тої чи іншої країни. Найактивнішим учасником був Мовчан Єгор.


Доповнила захід виставка-досьє «Країнами Європейського Союзу», яка ознайомила з фактами про чарівні куточки та місця відпочинку Європи, які щороку закликають до себе туристів з усіх куточків світу. Присутні попрохали бібліотечних працівників і надалі знайомити їх з країнами-членами ЄС.

Немає коментарів:

Дописати коментар