З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 17 травня 2016 р.

Вечір, присвячений Дню Перемоги,
«Війна без права забуття»

       Як тільки вберуться в чарівні білі квіти сади навесні, а вся земля ви-промінюватиме  радість і щастя, нестримну жагу до життя, в один з та-ких прекрасних днів, 9 травня, ми відзначатимемо велике свято – День Перемоги.
       Напередодні свята, 4 травня 2016 року, в сімейній вітальні бібліоте-ки-філії № 2 ЦБС для дорослих відбувся вечір «Весна без права забуття».  
       На цей захід були запрошені жителі м/р № 10, учасники бойових дій, ветерани, солдатські вдови.
       Подяку ветеранам, учасникам бойових дій, перед якими ми у вічному боргу, висловили: заступник міського голови Кравченко Д.В., начальник Автозаводської адміністрації Слинько В.В., представник депутата міської Ради, Литвиненка М.В., Ноздрачова  Г.О., голова Ради ветеранів Автоза-водського району Зубченко О.А., спеціаліст по роботі з населенням м/р № 10 Старик І.О..
       За те, що молодими, не жаліючи ні сил, ні здоров`я, ні своєї молодості, славні кременчужани віддавали життя за своє місто, свою Вітчизну, пре-дставники влади подякували присутніх  та вручили подарунки до свят.
       Захід супроводжувався мультимедійною презентацією «Кременчук в роки окупації», слайдовою композицією «Пам`ятники Кременчука», відеофільмом «Визволення Кременчука», які підготувала і продемон-струвала провідний  бібліотекар Осташко В.В.
       Ми повинні гордитися  подвигами тих, хто воював на фронтах війни. Ми ніколи не забудемо тих, хто залишився навічно на полях битв. В ні-мій жалобі всі, хто знаходився в залі, схилив голову перед пам`яттю по-леглих під час хвилини мовчання.
       На святі звучала і «Поема про війну», що увійшла до «Книги пам`яті», у авторському виконанні ветерана війни, учасника бойових дій, Про-писвіта С.Ю..
       Ведучі свята Стегар Л.В. та Підлубна В.І. подякували ветеранам, учас-никам війни, вдовам за мир, який вони здобували для прийдешніх поко-лінь.
       Яку ж свято без пісні! Святковим концертом урочистості продовжив вокальний колектив «Берегиня» з новою програмою «Сльозою пам`ять та бринить».
       Учні колегіуму № 25 виступили з композицією «Пам`ятай, юний кременчужанин», привітавши всіх присутніх на святі.
       Організатори урочистостей, завідуюча бібліотекою-філією № 2 Кова-ленко О.О., спеціаліст по роботі з населенням м/р № 10 Старик І.О. та го-лова Ради ветеранів мікрорайону  № 10 Коваленко Г.О., висловили щиру подяку всім учасника війни і поздоровили  зі святом.

       Наостанок організатори  свята пригостили запашним короваєм всіх, хто був в залі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар