З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

вівторок, 3 травня 2016 р.

Виставка-подорож
"Англія: відома й невідома"

     2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. Англійська мова-одна з найпоширеніших у світі та мова міжнародного спілкування.
     До цієї дати 25 квітня 2016 року бібліотека-філія №2 презентувала виставку: «Англія відома й невідома».
     Бібліотечні працівники вирішили яскраво представити фонд з англійської мови і літератури, тому на виставці представлені фото і журнали про  Англію,  її історію, культуру, економіку, географію. Англія пишається своєю літературою, тому у розробці виставки зроблено акцент на видатних особистостях Англії, а саме: представили літературні твори У.Шекспіра-англійською мовою, книгами Д.Свіфта-письменника, філософа, у якого бездоганна англійська мова є взірцем для англомовних користувачів.
     Учнівська молодь 6-7 класів вивчає у школі «Різдвяну пісню у прозі» Ч.Діккенса-українською-ми пропонуємо їм оригінал.
     Прочитати на англійській мові пропонуємо і твір Ш.Бронте «Джейн Ейр».
      А ще на виставці представлені улюблені пам`ятки, якими пишаються британці: це і знаменитий годинник Біг-Бен, і видатний адмірал Нельсон, і театр часів Шекспіра «Глобус», в якому і сьогодні ставляться п`еси, та легендарна ліверпульська четвірка «Бітлз», від якої шаленіють меломани всього світу.
     Старшокласники разом з викладачем англійської мови ЗОШ №18 Олексієнко Л.І завітали до бібліотеки з подарунком: літературною презентацією «Життя і творчість У.Шекспіра» на англійській мові. Англійською звучали на презентації і сонети Шекспіра у виконанні учнів: Доровської Т., Писаренко К., Яременка М.

    Тож любителі та поціновувачі англійської завітайте до нас! І ви не пошкодуєте! 














Немає коментарів:

Дописати коментар