З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

четвер, 19 травня 2016 р.

Сучасний етап розвитку нашої держави вимагає подальшого зміцнення правопорядку і гарантування безпеки дорожнього  руху.
     Для того, щоб на дорогах було безпечно, всі повинні знати і виконувати правила поведінки на вулиці – і дорослі, і діти.
     Тому з метою поліпшення стану безпеки дорожнього руху у дітей, набуття навичок безпечної поведінки з учнями ЗОШ №18 бібліотекарями бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих 12 травня 2016 року разом з інспекторами патрульної служби проведений захід «Твій друг – безпечний рух».


Патрульні поліцейські в ігровій формі з великою кількістю вікторин провели заняття по набуттю безпечної поведінки на автошляхах. Охочі змогли поставити запитання, які їх цікавили, дізнатися про роботу патрульних, як то кажуть, із перших уст. Запрошені представники нової патрульної поліції - екіпаж 105, 1 рота в складі: Ігора Моргуна, Христини Педяш, Ірини Панасюк. Освічені, підтягнуті, комунікабельні справили на присутніх дуже приємне враження. Школярі виступали і в ролі регулювальників і знайомились з облаштуванням патрульної машини. Діти виявили бажання про подальші зустрічі з поліцейськими.


А потім були гуртові фото на згадку про зустріч.
Зберегти здоров`я і життя людей – ось головне завдання патрульної служби, сім`ї, педагогів.

Немає коментарів:

Дописати коментар