З 2003 року бібліотека-філія №2 працює як інформаційний центр психолого-педагогічної допомоги сім`ям,молоді,людям похилого віку.

понеділок, 6 травня 2019 р.


Історико - патріотична година
«Хай вічно горить вогонь пам`яті»

З кожним роком віддаляє нас історія від часів війни. Та ми не маємо морального права забувати тих, хто поліг на фронтах Другої світової війни 1939-1945 років, загинув від тортур у нацистській неволі та намагався вижити і боротися на окупованій землі, хто здобував Велику Перемогу.
Згадати і вшанувати пам`ять полеглих в роки війни 6 травня 2019 року
зібралися в сімейній вітальні бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих молоде покоління – учні ЗОШ №18.
На історико-патріотичну годину «Хай вічно горить вогонь пам`яті» запрошений історик, краєзнавець Бергер Є.Д. Евген Дмитрович поділився спогадами про власне дитинство,  яке співпало з тяжким воєнним лихоліттям, та долею батька військового, який став на захист рідної землі в роки Другої світової. Історик  розповідав учнівській молоді якою дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні, найбільші операції, найвизначніші дати. Упродовж заходу краєзнавець демонстрував безцінні світлини довоєнного, воєнного Кременчука, що викликало чималий інтерес у школярів.
Учні висловлювали свої думки про ті події, з`ясовували невідомі факти з героічного минулого. Великий подвиг захисників і визволителів рідної України, назавжди збережеться в пам`яті для прийдешніх поколінь.






Немає коментарів:

Дописати коментар